Jocs Olímpics

La flama olímpica arriba a Londres després de 63 dies de recorregut i gairebé 13.000 quilòmetres pel Regne Unit

Falta tot just una setmana per a la inauguració dels Jocs de Londres, i la torxa olímpica ja ha arribat a la capital britànica, concretament a la Torre de Londres. Han estat dos mesos de recorregut pel Regne Unit en què l'entusiasme per aquests jocs s'ha anat despertant de mica en mica.

Actualitzat
Falta tot just una setmana per la inauguració dels Jocs de Londres, i la torxa olímpica ja ha arribat a la capital britànica, concretament a la Torre de Londres. Han estat dos mesos de recorregut pel Regne Unit en què l'entusiasme per aquests jocs s'ha anat despertant de mica en mica.

Des que va aterrar fa 63 dies al Regne Unit la torxa ha estat vista en mans d'anònims i de celebritats. Ha arribat fins a llocs ben emblemàtics i també ha passat per situacions de vertígen. Però una cosa s'ha repetit: l'eufòria amb què han rebut la flama olímpica a tots els racons del país. Fins i tot, amb un temps tan poc agradable.

Des d'aquest divendres al vespre, la torxa olímpica ja és a Londres i aquesta última setmana de recorregut pels voltants de la capital britànica servirà per veure l'entusiasme, o no, dels londinencs. Queda tot just una setmana pels Jocs i la idea és contagiar a la capital el mateix entusiasme que els britànics han demostrat al llarg d'un recorregut que, al final, arribarà als 8.000 relleus i als gairebé 13.000 quilòmetres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut