Imatge d'algunes de les bosses amb els cadàvers dels gossos i gats descoberts pels Agents Rurals a Tossa de Mar (Selva)
Imatge d'algunes de les bosses amb els cadàvers dels gossos i gats descoberts pels Agents Rurals a Tossa de Mar (Selva)
Vidreres

La fiscalia de Girona arxiva la denúncia contra la veterinària de Vidreres

Els Agents Rurals portaran ara l'expedient a un jutjat de Blanes

RedaccióActualitzat

La fiscalia de Girona no veu delicte en la troballa de prop de 90 cadàvers de gossos i gats a Tossa de Mar, a la Selva, i ha arxivat la denúncia contra la veterinària de Vidreres investigada per llançar a un bosc els animals morts, quan en realitat cobrava als clients per incinerar-los.

El cos d'Agents Rurals va traslladar el cas a la fiscalia pels presumptes delictes de falsificació documental, estafa i desobediència, ja que la denunciada continuava exercint malgrat estar inhabilitada. El cas, però, continua per altres vies judicials perquè els Agents Rurals portaran l'expedient a un jutjat de Blanes, mentre alguns clients afectats i el Col·legi de Veterinàries ja s'estan organitzant per presentar una demanda conjunta.

Els cadàvers els van trobar el passat mes de febrer. Els animals estaven embolicats en bosses d'escombraries en una finca propietat de la mare de la veterinària de Vidreres, a qui el Col·legi de Veterinaris de Girona va suspendre la llicència durant cinc anys per mala praxi i va condemnar a pagar una multa de 1.000 euros.

Anar al contingut