Fèlix Millet i Jordi Montull, l'abril del 2014, durant el judici del cas de l'hotel del Palau (ACN)
Fèlix Millet i Jordi Montull, l'abril del 2014, durant el judici del cas de l'hotel del Palau (ACN)
Barcelona

La FAVB creu que Millet i Montull aniran a la presó, però s'hi estaran ben poc

En el compte enrere per al judici del cas Palau, l'acusació popular explica que no acceptaran cap pacte que impliqui rebaixa de condemna o que eviti la presó

RedaccióActualitzat

Quan falta menys d'un dia per a l'inici del judici del cas Palau, les defenses amaguen les seves estratègies i les negociacions per aconseguir pactes amb la Fiscalia. Només l'acusació popular en nom de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) explica obertament el que n'espera, del judici.

No volen cap pacte que impliqui rebaixa de condemna ni que eviti la presó dels principals encausats: Fèlix Millet, Jordi i Gemma Montull i l'extresorer de Convergència Democràtica Daniel Osácar.

Albert Recio, vicepresident de la FAVB:

"El que estem fent és defensant el dret dels ciutadans que un procés que té una magnitud important i que suposa un desviament de fons públics absolutament obscè, tinguem el dret de participar-hi."

La FAVB el veu com un judici a la burgesia catalana i creu que Millet i Montull aniran a la presó, però s'hi estaran ben poc.

Àlex Solà, l'advocat de l'acusació popular, hi afegeix:

"Jo crec que les penes de compliment de presó, un cop fermes, els que estiguin vius, els veurem entrar a la presó. Si ens quedem una estoneta, potser els veurem sortir."

Anar al contingut