Manifestants a Madrid en la marxa "encerclem el Congrés"
Manifestants a Madrid en la marxa "encerclem el Congrés"
Madrid

La delegació del govern a Madrid obre expedient a 300 manifestants per la marxa del 27-O al Congrés

La manifestació contra els pressupostos de l'Estat per al 2013 va acabar sense incidents, però els organitzadors de l'acció "encerclem el Congrés" no havien comunicat la marxa a la delegació del govern. Un dia després, les conseqüències no es fan esperar i poden haver-hi multes de fins a 6.000 euros.

RedaccióActualitzat
Participar en una manifestació que no ha estat comunicada pot sortir car. La delegació del govern de Madrid ha obert expedient administratiu a 300 persones que van participar aquest dissabte en la manifestació en contra dels pressupostos generals de l'Estat promoguda per la Coordinadora 25-S.

Segons la delegació de Govern, els expedients s'han obert a persones que van ser identificades per la policia entre les 17.00 i les 23.00 hores. En concret, per la seva presència en una manifestació pel centre de la capital que no havia estat comunicada i que per tant era "il·legal".

Si aquests processos administratius prosperen, els 300 expedientats aquest dissabte rebrien sancions que van des dels 300 fins als 6.000 euros.

La protesta va començar a la Plaça d'Espanya madrilenya i es va allargar durant diverses hores fins arribar a la Plaça de Neptú, als voltants del Congrés dels Diputats.

Anar al contingut