Molins de Rei

La CUP decideix presentar-se a les eleccions del 25 novembre al Parlament

La Candidatura d'Unitat Popular, la CUP, decideix presentar-se a les eleccions del 25 novembre al Parlament. L'Assemblea Nacional extraordinària ho ha decidit amb un 77% de vots, segons ha informat al Twitter.

RedaccióActualitzat
La Candidatura d'Unitat Popular, la CUP, es presentarà a les eleccions del 25 novembre al Parlament. L'Assemblea Nacional extraordinària ho ha decidit amb un 77% de vots. La CUP es reivindica com a alternativa "social i política" independentista d'esquerres per aconseguir l'avanç nacional del poble català.

Encapçalaran la llista per Barcelona el periodista David Fernández, la regidora de Vic Georgina Rieradevall i el regidor de Vilanova Quim Arrufat. Per Girona, el cap de llista serà Lluc Salellas; per Lleida, Antonieta Jané; i per Tarragona, Jordi Martí. Uns 650 militants de la formació han assistit a l'assemblea.

La CUP ja va decidir el mes de març, en una assemblea nacional celebrada a Reus, obrir la porta a presentar-se en eleccions de tipus supramunicipal, i va engegar un procés per reforçar l'estructura nacional de l'organització i fixar les bases per fer possible aquest pas. Uns mesos després, amb la convocatòria avançada d'eleccions al Parlament de Catalunya, la formació ha accelerat aquest procés, que s'ha tancat aquest dissabte amb la decisió de presentar-se.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut