Nova York

La cambrera que va denunciar Strauss-Kahn trenca el silenci i es defensa públicament

La cambrera de l'hotel de Nova York que acusa Dominique Strauss-Kahn d'haver-la violat ha explicat, per primera vegada, públicament, la seva versió dels fets de mitjans de maig. En una entrevista en exclusiva a la revista nord-americana "Newsweek", Nafissatou Diallo dóna detalls de com -segons ella- l'exdirector gerent del Fons Monetari Internacional (FMI) la va obligar a fer-li una fel·lació. Un assetjament que, segons l'empleada del luxós hotel de Manhattan, va durar com a màxim 15 minuts. Diallo, de 32 anys i d'origen guineà, es defensa així de l'ombra del dubte sobre la seva credibilitat que va portar la mateixa fiscalia a demanar que es relaxessin les mesures de seguretat sobre Strauss-Kahn abans del judici.

Actualitzat
Van ser tres les vegades que la cambrera del Sofitel, l'hotel de luxe de Nova York on s'allotjava Dominique Strauss-Khan, va avisar que entrava a la cambra. "Hola? Servei d'habitacions", va pronunciar Nafissatou Diallo, mentre treia el cap per una habitació on no hi havia cap cartell de "Do Not Disturb", que tenia el llit desfet i semblava buida.

Però la 2806 no ho estava. De sobte, un home de cabells blancs va aparèixer completament nu del bany i quan ella, sorpresa, es va excusar li va dir: "No has de demanar perdó". Acte seguit, l'home va dur-la fins el llit i va provar de posar-li el penis a la boca.

És l'inici del relat de "Nafi" Diallo, que per primer cop ha parlat per la revista nord-americana "Nesweek" i s'ha refermat en el fet que l'expresident de l'FMI, cridat a ser el candidat socialista a les pròximes eleccions franceses, va provar de violar-la i la va assaltar durant la seva trobada, que segons ella va durar com a màxim 15 minuts

La cambrera insisteix que no parava de demanar-li que parés, tot queixant-se que perdria la feina. La dona, de 32 anys, d'origen guineà, treballava al Sofitel des de feia 3 anys, una feina que segons la revista era més del que ella havia somiat mai, tenint en compte que abans havia treballat rentant caps i de caixera en supermercats al Bronx, en establiments d'amics.

Segons ha explicat, va resistir-se fins a l'últim moment a l'assalt de Strauss-Khan, però no va poder fer-hi res. Quan se'n va voler adonar ell estava pujant a l'ascensor, ja s'havia vestit i marxava amb les maletes que ja tenia fetes: "Vaig escopir, estava dreta i sola, espantada", recorda.

Ara, la cambrera diu que Dominique Strauss-Kahn mereix anar a la presó. Els seus advocats asseguren que el seu relat no té cap inconsistència i subratllen que és l'expresident de l'FMI qui encara no ha donat la seva versió dels fets, sinó que sempre han estat els advocats de Strauss-Kahn els que n'han parlat per ell.

Ni guapa, ni esvelta

La revista que ha publicat en exclusiva sota el nom de "The Maid's Tale" les declaracions sobre els fets narrats per la presumpta víctima de Strauss-Kahn la presenta com "una dona gens glamurosa". Assenyalen que no té una cara especialment bonica, amb marques d'acnè juvenil, i que tampoc no és esvelta, sinó que és de constitució ampla, més aviat grossa i més alta que Strauss-Kahn.

"Newsweek" també explica que la cambrera del Sofitel estava contenta amb la seva feina perquè hi treballava com un equip gent de diverses nacionalitats, i ella fora de l'hotel no tenia gaires amics. "Nafi" Diallo diu que tenia una feina, que l'ha perdut i que a sobre ara la tracten de prostituta.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut