Juana Rivas
Juana Rivas
Càller

Juana Rivas no entrega els fills i denuncia la seva exparella per maltractaments

Actualitzat

Juana Rivas no ha entregat els seus fills, de 4 i 12 anys, a la seva exparella, l'italià Francesco Arcuri, i ha interposat una denúncia per presumptes maltractaments del pare al fill petit. Rivas hauria d'haver entregat els nens aquest diumenge al pare, que viu a Sardenya, però no ho va fer i es troben amb ella a Càller.

Fonts judicials apunten que Rivas té dret a estar amb els nens set dies consecutius mentre és a Itàlia i que fins ara només hi havia estat el cap de setmana, de manera que exerceix "aquest dret". Tanmateix, aquestes mateixes fonts assenyalen que els seus fills han d'anar a escola, de manera que haurien de ser a Carloforte, al sud de Sardenya.

Aquest divendres, Arcuri va entregar els nens a Rivas i la mare va veure que el fill petit es queixava d'un dolor a la part baixa de l'esquena, on tenia un hematoma. El va portar a l'hospital San Michele, a Càller, on els dos fills van explicar que el cop era perquè el pare havia empès el menor contra els ferros del llit perquè no podia dormir i, després, el va llançar contra una paret. Després de denunciar-ho, Rivas va decidir no entregar els nens a Arcuri com a "mesura de precaució".

Els nens viuen actualment amb Arcuri, que té la custòdia provisional dels fills des de l'agost del 2017. Rivas va acatar el 28 d'agost de l'any passat l'ordre judicial espanyola que l'obligava a entregar els menors al pare, després d'estar prop d'un mes desapareguda amb els nens. Rivas va justificar aquesta desaparició perquè volia "escapar dels maltractaments".

 

Anar al contingut