Motociclisme

Jorge Lorenzo torna a ser el millor en els últims lliures del GP d'Holanda de moto GP

Jorge Lorenzo està decidit a deixar sentenciat el Mundial a Assen. El pilot mallorquí ha estat el millor en els entrenaments lliures del GP d'Holanda de MotoGP i avança disparat cap a la "pole". Només Casey Stoner ha semblat disputar-li l'hegemonia en la categoria reina des que Rossi està absent però ni l'australià de Ducati ha pogut batre un Lorenzo inabastable. En 125cc, Marc Márquez ha estat el més ràpid en els últims lliures per davant dels seus màxims rivals al Mundial, Nico Terol i Pol Espargaró. En Moto2, Andrea Iannone ha estat primer seguit de Debón, Luthi i un Toni Elías que lluitarà per la "pole".

Actualitzat
Jorge Lorenzo ha convertit les sessions d'entrenament del GP d'Holanda de MotoGP en un monòleg. El mallorquí ha estat l'amo y senyor de totes i cada una de les sessions. En l'última abans de la qualificació Lorenzo ha signat el millor temps i ho ha fet obtenint un avantatge significatiu respecte el segon, l'australià Casey Stoner. Dani Pedrosa, per la seva part, ha millorat convertint-se en el tercer pilot de la sesió. Aleix Espargaró ha acabat en vuitè lloc.

La nota negativa de la jornada en la categoria reina ha estatl l'accident de Marco Melandri. L'italià ha patit un cop molt fort a la clavícula i ha estat traslladat immediatament a l'hospital, on està sent sotmès a una exploració per avaluar el seu estat. De moment, s'ha descartat la seva participació en la cursa de dissabte.

En el vuitè de litre, el duel entre Marc Márquez, Nico Terol i Pol Espargaró continua sent apassionant. La batalla entre els tres pilots està arribant al límit i tots tres són clars favorits a la victòria a la Catedral. De moment, l'últim combat l'ha guanyat al pilot de Cervera, que s'ha imposat a Terol i Espargaró en l'última sessió abans de la qualificació.
Anar al contingut