El director d'orquestra Jordi Savall, en la presentació del cicle El So Original, de la nova temporada de concerts de Música Antiga de l'A…
El director d'orquestra Jordi Savall, en la presentació del cicle El So Original, de la nova temporada de concerts de Música Antiga de l'Auditori de Barcelona, el 5 d'octubre de 2016. (Horitzontal)

Jordi Savall impulsa dos projectes per acostar la música a presons i hospitals i desenvolupar el talent dels refugiats

Actualitzat

ACN Barcelona.-El músic Jordi Savall ha presentat aquest dimecres una iniciativa per acostar la música a hospitals i presons. Es tracta de 'El somni d'Orfeu', un projecte de concerts que arribaran a centres com els hospitals de Sant Pau, Sant Joan de Déu o el Clínic, així com el Centre Penitenciari de Dones de Barcelona, entre d'altres. Savall també ha anunciat un segon projecte que ajudarà joves refugiats i immigrants a desenvolupar les seves habilitats musicals. Savall també ha explicat, juntament amb el director de L'Auditori de Barcelona, Joaquim Garrigosa, els tres concerts que formaran part del cicle 'El so original' aquesta tardor i que el músic farà amb les formacions Le Concert des Nations, Hespèrion XXI i La Capella Reial de Catalunya.

Anar al contingut