L'actor va fer diverses visites a la zona amb motiu del rodatge d'una pel·lícula que dirigia (Europa Press/Niall Carson)

Johnny Depp estudia comprar un castell del Piemont i revoluciona els habitants del poble

L'emblemàtica fortificació de Montalto Dora costa 4,8 milions d'euros i compta amb més de 2.000 metres quadrats, 11 habitacions i 13 banys

RedaccióActualitzat

Johnny Depp està pensant comprar-se un castell al nord d'Itàlia. En concret, i segons publica el Corriere Della Sera, el popular actor nord-americà estaria negociant per quedar-se l'emblemàtic castell de Montalto Dora, un petit municipi d'uns 3.500 habitants que han rebut dividits la notícia.

Per endur-se a casa l'emblema de Montalto, un dels símbols de la zona del Canavese, calen 4,8 milions d'euros.

El debat i la polèmica està servida al poble, on alguns ja pensen en la quantitat de VIP que podrien arribar als carrers de Montalto i la manera com les cases de la zona podrien pujar de preu amb l'arribada de l'actor.


L'alcalde no ho veu clar

Però, mentre uns estan encantats amb la possibilitat que Depp visiti sovint la zona, altres creuen que el millor que podria passar és que el castell acabés en mans del poble, i no d'una estrella de Hollywood.

És d'aquest parer l'alcalde, Renzo Galletto, que considera que "el castell s'hauria de posar en valor" i remarca que, si se'l queda, seran implacables a l'hora de fer-li aplicar les normes de conservació.

"Crec que seria més útil que la comunitat utilitzés l'edifici per a exposicions, conferències i iniciatives culturals. Seria millor que el comprés la Regió del Piemont", considera la màxima autoritat del municipi.

El castell es pot veure des del llac de Pistono (Flickr/Andrea Mucelli)

Viatges a la zona

Sigui com sigui, la secretària de Depp li hauria reservat fa una setmana una habitació al luxós hotel Principe di Piemonte de Torí, que finalment va cancel·lar.

Segons el mateix mitjà, l'estrella hauria arribat a la zona uns dies més tard, i no amb motiu de cap rodatge, sinó en un viatge de naturalesa privada.

De fet, l'actor hauria descobert el castell mentre era a la ciutat ara fa uns mesos per dirigir la pel·lícula sobre l'artista Amedeo Modigliani, que compta precisament amb Riccardo Scamarcio en el repartiment, a més de Pierre Niney o Al Pacino.

L'edifici està restaurat i s'organitza al voltant d'un pati interior (iStock/Dario Egidi)

En els últims anys el castell s'ha llogat per fer-hi esdeveniments privats o com a espai de rodatges, com el de "La fleccia nera", amb Riccardo Scamarcio, o la pel·lícula "Dràcula", de Dario Argento.

Segons Il Messaggero, el castell compta amb més de 2.000 metres quadrats i s'organitza al voltant d'un pati interior ideal per a esdeveniments i cerimònies. Hi ha 11 habitacions, 13 banys i una capella del segle XV, i la finca inclou dos edificis més.

ARXIVAT A:
CinemaItàlia
Anar al contingut