NBA

Joan Carles Navarro seguirà demà els passos de Pau Gasol i debutarà amb els "rookies" a l'All-Star

Joan Carles Navarro està seguint els passos de Pau Gasol a l'NBA de manera literal. De la mà del de Sant Boi va arribar als Grizzlies i demà, com va fer l'ara jugador dels Lakers en el seu primer any als Estats Units, debutarà amb els "rookies" en l'All-Star. La Bomba no podrà participar en el concurs de triples però la seva presència en el partit entre els jugadors de primer any i els de segon és un premi a l'excel·lent temporada que està realitzant.

Actualitzat
La marxa de Pau Gasol als Lakers està afectant el rendiment dels Grizzlies però també el del seu amic Joan Carles Navarro. Si bé és cert que els de Memphis continuen perdent -només han guanyat un partit des que el de Sant Boi va enfilar el camí de Los Angeles-, la baixa de Gasol està condicionant tot i que cada vegada menys l'estada de la Bomba a Memphis.

Navarro ha reconegut sentir-se feliç pel traspàs de Gasol als Lakers, però alhora lamenta la marxa del seu amic per tota l'ajuda que li ha brindat en la seva adaptació als Estats Units i al bàsquet nord-americà. No obstant això, en aquest temps Navarro ha demostrat sobradament la seva qualitat i espera completar, ara sense Gasol, una bona temporada amb l'objectiu d'aconseguir un bon contracte de cara als pròxims anys.

I de moment, les coses no li estant sortint pas malament en el terreny estrictament personal. La prova és que demà el jugador de Sant Feliu serà un dels integrants de l'equip dels "rookies" que s'enfrontarà amb els "sophmores" (els jugadors de segon any de la lliga) en el primer plat del cap de setmana de les estrelles. Navarro espera que aquesta experiència a l'All-Star li serveixi per consolidar-se com un jugador més que vàlid de l'NBA i per, qui sap si en un futur pròxim, arribar a una franquícia amb més aspiracions que els Grizzlies.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut