Bruce Springsteen i Jeremy Allen White
Bruce Springsteen i Jeremy Allen White (Reuters/EFE)

Jeremy Allen White serà Bruce Springsteen en un biopic sobre el Boss

Es posarà a la pell de l'estrella del rock durant un dels moments més turbulents de la seva vida: la creació de l'àlbum "Nebraska"

RedaccióActualitzat

L'actor nord-americà Jeremy Allen White, conegut pel seu paper a la sèrie "The Bear" o "Shameless", interpretarà el paper de Bruce Springsteen en un biopic musical que narrarà la vida de l'estrella del rock en l'època en la qual es va enfrontar al procés de creació del disc "Nebraska".

La pel·lícula de 20th Century Studios serà escrita i dirigida per Scott Cooper. L'acord es va fer oficial després del concert de diumenge passat al Kia Forum d'Inglewood, California.

"A través dels temes de la desesperació, la desil·lusió i la lluita dels estatunidencs, el Bruce ha creat un llegat sense igual oferint un retrat inquebrantable de la condició huamana", va expressar Cooper en un comunicat. 

En aquest projecte hi estaran implicats Springsteen i el seu mànager, Jon Landau, cosa que facilitarà l'accés als drets musicals del cantant de 74 anys.

El film explicarà com es va crear aquest exitós àlbum, un dels més venuts de la llarga carrera del "Boss", i que s'inspirarà en el llibre "Deliver Me from Nowhere: The Making Of Bruce Springsteen's Nebraska", de Warren Zanes, publicat el 2023.

Seguidors de Bruce Springsteen a les portes de l'Estadi Olímpic de Barcelona (ACN/Jordi Borràs)

La revista "Deadline", especialitzada en notícies de Hollywood, explica que White interpretarà el cantant de rock en "un moment crucial de la seva vida", quan estava barallant-se "amb dimonis personals i intentant convertir-se en una superestrella mundial".

Springsteen va escriure aquest àlbum el 1982 i va esdevenir un dels discs més "emocionalment durs, foscos i honestos de la història de la música recent".

Landau ha declarat a Variety, mitjà especialitzat en cinema, que tant ell com el Bruce estan "encantats que Scott Cooper hagi triat escriure i dirigir la pel·lícula", i creuen que és "el cineasta perfecte" per dur-la a terme.


Springsteen i Barcelona

En la seva última visita a Barcelona, el músic de Nova Jersey va reunir més de 110.000 persones en dos concerts de tres hores cadascun a l'Estadi Lluís Companys.

La seva estada a la capital catalana va aixecar molta expectació.

 

ARXIVAT A:
CulturaCinemaMúsica
Anar al contingut