Barcelona

Janis Ian debuta a Catalunya en una sala Apolo plena a vessar

Debut a Catalunya de tota una icona del folk dels anys 70. Janis Ian és una cantautora nord-americana que va començar la seva carrera molt jove, als anys seixanta, i que va assolir la seva màxima popularitat als setanta. Ella ha escrit cançons com "At seventeen" o "Jesse", d'una popularitat que supera la de l'autora. No havia actuat mai a Catalunya, i ara ho ha fet per primer cop a la sala Apolo de Barcelona amb les entrades exhaurides.

RedaccióActualitzat
"At seventeen" va servir de consol a moltes noies que, com diu la mateixa Janis Ian a la cançó, es trobaven lletges als disset anys; i també va agradar a qualsevol que sentís una veu i una guitarra que continuen sonant impecables.




A la sala Apolo s'han pogut escoltar les cançons dels seixanta i els setanta, i també les de la represa de la seva carrera a partir dels noranta.

En aquesta primera visita de Janis Ian a Barcelona, la sala Apolo s'ha omplert d'un públic que coneixia les seves cançons dels setanta i que al final del concert ha pogut saludar l'artista.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut