La noia va morir després d'ingressar ferida greu a l'Hospital de Bellvitge

El detingut per matar l'exparella a l'Hospitalet tenia una ordre d'allunyament

El detingut té 22 anys i la noia, que va morir després d'ingressar ferida greu a Bellvitge, en tenia 21

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'Hospitalet de Llobregat un home de 22 anys com a presumpte autor de l'assassinat d'una dona de 21, dissabte passat. El detingut era l'exparella de la víctima i tenia una ordre d'allunyament per agressions prèvies.

 

Es tracta d'un home de 22 anys que ha estat arrestat a quarts de quatre de la tarda, després de les indagacions que ha dut a terme la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra a petició del jutge.

La investigació es va iniciar un cop la dona va morir a l'hospital, on havia ingressat amb indicis d'haver estat víctima d'una agressió.

El cas està sota secret de sumari, en mans del jutjat d'instrucció número 1 de l'Hospitalet de Llobregat, i els Mossos treballen per aclarir les circumstàncies de la mort.

 

Tot i que en un primer moment no es descartava cap hipòtesi, la línia d'investigació s'ha centrat com un nou cas de violència masclista. Per això les indagacions s'han centrat principalment a l'entorn personal i familiar de la víctima.

 

Fenomen estructural

Si es confirma el crim masclista, es tractaria de la 38a víctima mortal d'aquest tipus de violència a Espanya del començament d'any i la cinquena a Catalunya.

Des que se'n fa el recompte, al conjunt de l'Estat ja han estat assassinades més de mil dones per la parella o exparella. I és que es tracta d'un fenomen estructural.

El telèfon d'atenció per a casos de violència masclista és el 900.900.120. A través del telèfon, s'assessora sobre quines opcions existeixen i quins recursos tenen les víctimes a l'abast.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut