Barcelona

Inspecció policial a la sala que oferia copa i diners per entrar sense calces

La Guàrdia Urbana investiga si el local compleix amb les condicions de la llicència d'obertura que té concedida

RedaccióActualitzat

El Bailódromo Canya Dolça, la discoteca que oferia una copa de franc i 100 euros de regal a les dones que hi anessin sense calces, ha tingut aquesta nit una inspecció tècnica de la Guàrdia Urbana.

Cinc agents s'han personat a la sala de festes per comprovar si el local compleix amb les condicions de la llicència que té concedida. També han buscat els cartells de la polèmica campanya publicitària.

 

 

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que denunciarà davant la fiscalia i també a l'Institut Català de la Dona la campanya publicitària de la discoteca pel seu contingut "sexista, vexatori i discriminatori envers les dones".

Els responsables de la sala han dit que no entenen per què els cartells de la festa han aixecat tanta polseguera. Diuen que la seva proposta a les dones "és un joc sense maldat", un reclam publicitari que els moviments feministes "han portat a l'exageració".

A més de la visita de la policia local, davant de la sala de festes s'han manifestat una vintena de membres de les Joventuts d'Esquerra Republicana en protesta per la publicitat masclista.

 

Anar al contingut