Mallorca

IB3, la televisió pública de les Illes, es torna a veure a Catalunya

Les emissions d'IB3 es poden sintonitzar a través del canal IB3 Global

RedaccióActualitzat
L'emissió de la televisió pública de les Illes, IB3, es pot tornar a sintonitzar des d'aquest divendres a Catalunya. Els espectadors catalans poden veure IB3 a través del canal IB3 Global.

D'aquesta manera es reactiva la reciprocitat entre les televisions públiques de Catalunya i les illes Balears amb l'emissió compartida dels seus principals canals en tots dos territoris, com ha destacat la presidenta de la CCMA, Núria Llorach:

"Des d'avui tots els ciutadans de Catalunya podrem gaudir també d'IB3 i veure-la aquí a Catalunya i ampliem, així, l'oferta televisiva en català, que és important."

Des de l'any 2009, els governs balear i català van apostar per aquesta fórmula amb l'objectiu de crear un espai conjunt de televisió en català.

La consellera de la Presidència, Neus Munté, han destacat la importància de recuperar aquestes emissions. Munté ha avançat que hi ha la voluntat d'arribar a un acord semblant amb la Generalitat Valenciana en un futur quan torni a funcionar la televisió pública del País Valencià.





 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut