Barcelona

Hisenda xifra en 2,6 milions el desfalc de Millet i Montull per pagar-se obres de casa

Els tècnics d'Hisenda xifren en 2,6 milions d'euros els diners que Fèlix Millet i Jordi Montull van estafar al Palau de la Música Catalana per fer obres a casa seva i de les seves filles. Aquest és el primer avançament de l'informe que Hisenda ha fet per ordre del jutge que investiga l'espoli del Palau. Fins ara, les auditories privades que s'han fet han elevat el desfalc total a 34 milions d'euros.

Actualitzat
L'informe dels pèrits d'Hisenda indica que, entre els anys 2005 i 2009, els dos exdirigents del Palau van pagar amb diners provinents de la institució obres per valor de 2,6 milions d'euros. Amb aquests diners es van sufragar reformes a la casa de Fèlix Millet a l'Ametlla del Vallès, a la de Jordi Montull a Teià i també a les de les seves filles Gemma Montull, també imputada en la causa, i Laia Millet.

La majoria d'obres van a càrrec de les empreses Trioba i FM2. A banda de les millores en els habitatges, es van pagar equipaments com un televisor d'última generació. Les factures que han analitzat els tècnics formen part de la documentació confiscada pels Mossos d'Esquadra en l'escorcoll al Palau, l'estiu passat.

Les xifres d'Hisenda queden lluny del càlcul global de l'estafa que han fet les auditories encarregades pel Consorci del Palau de la Música i la Fundació Palau de la Música, que pugen a 34 milions d'euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut