Memphis

Gasol fa el seu pitjor partit i només anota 11 punts a la sisena derrota dels Grizzlies

A l'NBA, aquesta matinada nova derrota dels Grizzlies de Memphis. L'equip de Pau Gasol, que aquest cop ha fet només 11 punts, ha perdut de 8 punts a la pista dels Kings de Sacramento per 99 a 9 i continua sense aixecar cap aquest principi de temporada. L'equip de Memphis és l'únic que encara no sap que és la victòria a l'NBA. Per la seva banda, els Lakers, actuals campions, han acumulat la cinquena derrota en set partits. Els Washington Wizzards s'han imposat per 100 a 99 amb 25 punts de Michael Jordan.

Els Grizzlies de Memphis continuen sent l'únic equip de l'NBA que encara no ha aconseguit cap victòria en els sis partits que s'han jugat, després de la derrota contra els Kings de Sacramento per 99 a 91. En aquesta ocasió, Pau Gasol només va aconseguir 11 punts en els 24 minuts que va jugar. De la mà del iugoslau Pedrag Stojakovic, autor de 22 punts, i de Chris Webber, que en va fer 16, els Kings van aconseguir trencar una ratxa de tres derrotes consecutives. Per la seva banda, els Lakers estan fent el seu pitjor començament de temporada després de perdre contra els Washington Wizards per un punt de diferència, 100 a 99. Els Wizards van aconseguir la victòria "in extremis" amb una cistella de Jerry Stackhouse, autor de 29 punts, a dues dècimes del final. Amb aquesta derrota, els Lakers ja sumen tres partits sense conèixer la victòria.