Salou

García Albiol creu que el govern "no ha estat a l'alçada" en la defensa dels Mossos pel cas de Salou

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat demana l'expulsió dels immigrants irregulars que delinqueixin

Actualitzat

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, ha carregat contra la gestió del govern català i del conseller d'Interior, Jordi Jané, en la polèmica sobre l'actuació dels Mossos d'Esquadra arran dels incidents de la setmana passada a Salou. Justament en una passejada pel centre de Salou, el cap de llista del PP ha visitat els comerços afectats pels incidents de l'11 d'agost i s'ha mostrat partidari d'"endurir" les lleis contra el "top manta".

García Albiol ha assegurat que el govern català "no ha estat a l'alçada" a l'hora de defensar la policia catalana i ha reclamat que el Parlament resultant de les eleccions del 27-S creï un reglament "d'obligat compliment" per actuar contra els manters. Pel cap de llista popular, la situació viscuda la setmana passada a Salou demostra que "quan el govern de Catalunya deixa de banda el tema del procés i es posa a gestionar problemes reals, és un autèntic desastre".

Expulsió dels immigrants irregulars que delinqueixin

A més, el dirigent popular ha demanat que tant els Mossos com les policies municipals de Catalunya detinguin les persones en situació irregular que "causin situacions d'inseguretat, delinqüència i incivisme" i les posin a disposició de la policia espanyola per iniciar el procés d'expulsió.

"Després de les eleccions el grup del PP posarà sobre la taula que els ciutadans que estiguin en situació irregular i causin situacions d'inseguretat, delinqüència i incivisme han de ser posats a disposició de la Policia Nacional per a la seva expulsió del nostre país"

Albiol ha defensat que, en situacions com les dels enrenous de Salou, "s'ha de lluitar de manera proporcional als fets ocorreguts i ser contundent".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut