Pla detall d'algunes de les bosses amb droga que els Mossos van localitzar al vehicle del fugitiu, en una imatge d'aquest 17 d'octubr…
Pla detall d'algunes de les bosses amb droga que els Mossos van localitzar al vehicle del fugitiu, en una imatge d'aquest 17 d'octubre de 2018. (Horitzontal)

Fuig d'un control a Llers i acaba detingut a Sant Gregori després d'una persecució policial per l'AP-7

ACN Llers.-Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a la tarda un conductor que va fugir d'un control policial a l'AP-7 a Llers (Alt Empordà) i que duia marihuana al cotxe. Els fets van passar cap a quarts de set de la tarda quan el vehicle va escapar a gran velocitat en sentit Girona. Els agents el van seguir i, fins i tot, van provocar una retenció de trànsit per intentar aturar-lo però el fugitiu va continuar de manera temerària pel voral de l'autopista. Per intentar enxampar-lo, també van col·locar punxes metàl·liques a la via i, finalment, l'home es va aturar a l'altura de Sant Gregori (Gironès) i va fugir del cotxe. Els agents el van localitzar en una zona boscosa. A l'interior del vehicle, hi van trobar diverses bosses amb la droga (pendent de quantificar) i diners en efectiu.

Persecució de gairebé 47 quilòmetres per l'AP-7. Els Mossos han detingut un home que va fugir en cotxe d'un control policial a Llers i va circular de manera temerària per l'autopista fins a Sant Gregori, on el van detenir. El conductor va escapar a gran velocitat i va circular durant diversos quilòmetres pel voral de la via després que els agents provoquessin una retenció de trànsit per intentar enxampar-lo.La policia també va col·locar punxes metàl·liques a la via per frenar-ho i, finalment, es va aturar a l'altura de Sant Gregori. El fugitiu va sortir del cotxe i va marxar cap a una zona boscosa, on els agents el van detenir. Durant la fugida també va estar a punt de topar amb un vehicle policial. Quan van escorcollar del turisme, van localitzar diverses bosses amb marihuana (pendent encara de quantificar) i diners en efectiu. Els Mossos l'han detingut per conducció temerària, un delicte contra la salut pública i un altre de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Anar al contingut