Barça

Freixa: "No veig cap problema amb la lesió de Messi; quan torni estarem lluitant per tots els títols"

El portaveu de la junta directiva del Barça, Toni Freixa, s'ha mostrat convençut que Leo Messi es recuperarà sense problemes de la seva lesió muscular i que tornarà a rendir com el millor jugador del món. Freixa també ha valorat molt positivament la feina feta pel director esportiu Andoni Zubizarreta i ha explicat que no es marquen cap termini per tancar les renovacions d'Andrés Iniesta i Gerard Piqué.

Actualitzat

El portaveu de la junta directiva del Barça, Toni Freixa, s'ha mostrat convençut que Leo Messi es recuperarà sense problemes de la seva lesió muscular i que tornarà a rendir com el millor jugador del món. "Tenim plena confiança en els nostres serveis mèdics. Estem segurs que Messi es recuperarà i tornarà a rendir com el millor jugador del món que és. Quan torni el millor jugador del món, estarem en disposició de lluitar pels títols. Quin és el problema? Cap ni un", ha assegurat.

Freixa ha insistit que quan Messi torni el Barça estarà en disposició de lluitar per tots els títols i no veu cap problema en l'absència del crac argentí, perquè hi ha altres futbolistes que estan rendint a un bon nivell. "Messi s'ha lesionat en un moment extraordinari de l'equip i amb altres jugadors a molt bon nivell. No veig cap problema", ha afegit.

Sobre Messi, Freixa ha tret importància al fet que el preparador físic del club Juanjo Brau hagi deixat d'acompanyar el jugador en els seus viatges a l'Argentina i ha deixat clar que els serveis mèdics del Barça seguiran la supervisió de la seva recuperació. "Els nostres serveis mèdics sempre supervisaran el procés de recuperació de Messi, però és normal que els jugadors es facin tractar pels metges que vulguin", ha justificat.

Elogis a Zubizarreta

Freixa també ha valorat molt positivament la feina feta durant aquests tres anys pel director esportiu Andoni Zubizarreta, que ha arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2016. "És una renovació positiva per a l'equip. En aquest període de temps hem mantingut l'excel·lència esportiva", ha explicat. Per últim, ha confirmat que no es marquen cap termini per tancar les renovacions d'Andrés Iniesta i Gerard Piqué.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut