Barcelona

Felip Puig nega que el congrés de Convergència sigui el del trencament amb Unió

L'agenda política marca que a l'estiu del 2008 toca celebrar congressos polítics. El pròxim és el de Convergència Democràtica de Catalunya, i el secretari general adjunt de la formació, Felip Puig, ja ha avisat que el seu no serà el congrés de la desunió. Puig ha parlat de les expectatives de la reunió del partit en una entrevista a Catalunya Informació i ha deixat ben clar que la formació no es planteja cap ruptura amb Unió Democràtica. El polític català també s'ha atrevit a valorar els congressos del cap de setmana, el dels populars catalans i el del PSOE. Els ha posat una nota negativa per l'allunyament del PPC de Catalunya i perquè els socialistes no han fet cap proposta per solucionar la crisi econòmica.

Actualitzat
Sobre el congrés dels populars catalans, el secretari general adjunt de CDC ha diagnosticat que amb la decisió dels candidats a la presidència del PPC Alberto Fernández Díaz i Daniel Sirera de retirar-se de la carrera es posa de manifest que "no s'observa el gir de respecte per Catalunya" que va anunciar el president del PP, Mariano Rajoy.

Més enllà dels congressos, Puig també ha dit, a l'espai "L'entrevista" de Catalunya Informació, que CiU tornarà a presentar al Parlament la seva defensa de l'actual model d'immersió lingüística i que el PSOE està intentant fer allò que el PP no va poder fer.
Anar al contingut