Estabilitzat l'incendi forestal del Perelló

Actualitzat

ACN El Perelló - L'incendi forestal del Perelló (Baix Empordà) declarat a dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dimarts s'ha donat per estabilitzat poc després de les vuit del vespre. De les 27 dotacions terrestres i 3 aèries dels Bombers que hi han arribat a treballar es manté un dispositiu amb 10 camions d'aigua i 7 vehicles lleugers i de coordinació. Els 2 avions i l'helicòpter, així com 10 dotacions terrestres més, ja s'han retirat. Els Bombers han centrat els esforços en el flanc dret del foc forestal el que tenia més potencial propagador. El foc s'ha declarat arran de l'incendi d'un vehicle que ha cremat totalment i que ha fet que el foc es propagués per massa forestal pròxima, entre els barrancs de Mas Bermejo i de Baixes.

(S'actualitza l'evolució de l'incendi)

A mitja tarda el flanc esquerre ha fet la carena i ha girat cap a la dreta, mentre que el flanc dret, que ha creat focus secundaris, esdevenia el que tenia més possibilitats de propagar.

Els Bombers, que han destinat fins a 90 efectius a la zona, havien indicat poc abans d'estabilitzar el foc que les flames evolucionaven favorablement tot i el vent que bufava a la zona. Les primeres estimacions dels Agents Rurals marcaven un potencial d'afectació de sis hectàrees, de les quals n'haurien resultat afectades dues i mitja.

Anar al contingut