Barcelona

En vaga els autobusos de Barcelona per reivindicar que readmetin un conductor

Els treballadors dels Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) fan avui una vaga parcial entre les onze del matí i les quatre de la tarda. Durant el període de vaga tan sols hi haurà el 20% del servei.

RedaccióActualitzat
Els treballadors dels Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) estan en vaga parcial entre les onze del matí i les quatre de la tarda. En aquest període tan sols funcionarà el 20% del servei.

Els treballadors denuncien que l'empresa va acomiadar un conductor per haver agredit un passatger i en demanen la readmissió. Segons els sindicats, el conductor va repel·lir l'agressió d'un viatger. L'empresa, però, sosté que va ser l'empleat qui va agredir l'usuari i va provocar-li lesions greus. El cas està pendent de judici. Els treballadors faran una assemblea per decidir si mantenen la vaga de manera indefinida.

La direcció de TMB considera injustificada la convocatòria i diu que fer coincidir la vaga "indefinida" amb el començament del curs escolar causarà greus problemes de mobilitat.

Les aturades podrien continuar els dies laborables entre les nou i les onze del matí, i entre dos quarts de vuit i dos quarts de deu del vespre.
Anar al contingut