Trump vist pels Simpson
Trump vist pels Simpson

"Els Simpson" parodien els primer 100 dies de Trump

Homer Simpson: "Dona al president dels Estats Units una mica de temps, només té 70 anys"

RedaccióActualitzat

Donnald Trump compleix 100 dies al capdavant de la Casa Blanca aquest dissabte. La popular sèrie d'animació, "Els Simpson", en fa la seva particular valoració.

El curt, d'1 minut i mig de durada, s'ha publicat al canal d'animació de youtube de la FOX i ja acumula més de 4 milions de visualitzacions.

El vídeo comença amb la imatge del portaveu, Sean Spicer, a la sala de premsa de la Casa Blanca penjat i amb un cartell que hi diu: "Jo plego". I veiem al president dels Estats Units, estirat al seu llit, amb llibres com : "El petit llibre de les grans bombes", "Matant una bona cosa" i " Florida en 10 milions de dòlars al dia".

 

El president fa la seva valoració dels seus primers 100 dies: "Ha baixat el meu handicap al golf, els meus seguidors a Twitter han augmentat un 700% i per fi podem disparar als ossos que hivernen, això els encantarà als meus nois". Tot això mentre el seu cabell es converteix en un gosset que gira sobre el seu cap. El seu cabell és sempre motiu de parodia, fins i tot ell mateix n'ha fet broma en alguna ocasió.

La parodia continua quan un dels seus assessor entra a l'habitació i li demana que es miri el nou decret que "abaixarà els impostos només als republicans", la resposta de Trump és: "Puc esperar a veure què en diu la Fox?"

Quan el president posa la televisió, veiem a Ivanka Trump, la seva filla, que apareix com a nova jutge del Tribunal Suprem. I una veu de fons anuncia el cost del seu vestit i les seves arracades.

"Els Simpson" ironitzen sobre la corrupció a Espanya en un episodi

El curt acaba a casa dels Simpson on veiem a la Marge treure un pot d'antidrepressius del seu cabell blau, i lamentant-se que és la última que li queda i que "havien de durar els 4 anys que queden". 

Homer li demana "un vot de confiança pel president, que només té 70 anys."

El vídeo acaba recordant que "només portem el 6,8% del camí."

Anar al contingut