Investiguen el segon tiroteig en cinc dies al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs (EFE/Quique Garcia)
Investiguen el segon tiroteig en cinc dies al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs (EFE/Quique Garcia)
Sant Adrià de Besòs

Els Mossos investiguen un nou tiroteig al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs

L'alcaldessa de Sant Adrià de Besòs ha demanat un pla de xoc contra la violència al barri de la Mina i que es reforci la presència policial

Actualitzat

Investigació oberta al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs per un nou episodi de violència amb armes de foc. Els Mossos investiguen un nou tiroteig. És el segon intercanvi de trets al barri aquesta setmana.

Els fets han passat aquest dissabte a la mateixa zona on dimarts una persona va resultar ferida lleu per arma de foc. Ara els agents indaguen si els dos casos estan relacionats.

Han estat els veïns, de nou, els que han alertat els Mossos. Quan els agents han arribat al lloc dels fets no han trobat ningú i només han pogut recollir diversos  cartutxos.

En un missatge a les xarxes socials, l'alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, ha "condemnat profundament" aquest nou episodi de violència:

 



L'alcaldessa de Sant Adrià s'ha reunit aquesta setmana amb el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i amb el director dels Mossos, Pere Ferrer, per abordar la situació de violència al carrer que es viu a la Mina. Cañete ha platejat un pla de xoc per al barri i ha reclamat més efectius policials.

En el tiroteig de dimarts passat un home va rebre un tret al braç al carrer Venus. En els vídeos que es reproduïen per les xarxes d'aquests fets es van sentir fins a 17 detonacions.

Des que va començar el 2020 i fins avui, els Mossos han fet 90 escorcolls i han detingut 77 persones per tràfic de drogues al barri de la Mina.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut