Pineda de Mar

Els Mossos detenen un membre de la Camorra a Pineda de Mar

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Pineda de Mar un membre de la Camorra, del qual no ha transcendit el nom, segons ha avançat Catalunya Ràdio. El detingut, de 50 anys, té dues condemnes fermes a Itàlia per dos homicidis, tràfic de drogues i pertinença a una organització criminal. Ara, està a l'espera de l'extradició a Itàlia.

Actualitzat
Les investigacions que els Mossos han portat a terme juntament amb els seus homòlegs italians han portat a la detenció d'aquest home. La policia catalana va tenir coneixement que l'individu s'amagava en alguna zona propera a Barcelona. Fa uns dies, els investigadors el van situar entre Pineda i Calella i van organitzar un dispositiu de vigilància que ha donat el resultat esperat, segons ha pogut saber aquesta emissora.

Sobre aquest home, de 50 anys, pesava una condemna ferma a més de 20 anys de presó per dos homicidis, per tràfic de drogues i per ser membre d'una organització criminal. A banda d'això, ja tenia antecedents per tinença d'armes i diversos robatoris amb intimidació.

Els Mossos d'Esquadra custodien en aquests moments el detingut amb unes mesures de seguretat extremes, i està previst que en les pròximes hores el posin a disposició de l'Audiència Nacional per tal que se l'extradeixi al seu país d'origen.

Pren força la teoria de Roberto Saviano

La detenció arriba quan encara no fa ni una setmana que l'autor del llibre "Gomorra", sobre la màfia napolitana, Roberto Saviano, advertia des de Barcelona que membres mafiosos tenen a Catalunya la seva principal base a l'exterior, una teoria que sembla que pren força. De fet, en menys d'un any, s'han detingut a Catalunya quatre membres de la Camorra. Fa dos dies, a més, una operació a Itàlia va acabar amb la detenció de 35 presumptes membres d'aquesta màfia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut