Moment en què els Mossos s'han endut Álvaro de Marichalar de la plaça de Sant Jaume
Moment en què els Mossos s'han endut Álvaro de Marichalar de la plaça de Sant Jaume
Barcelona

Els Mossos detenen Álvaro de Marichalar a la plaça de Sant Jaume

L'empresari i germà de Jaime de Marichalar s'ha enfrontat amb un grup d'agents que l'havien tret de la plaça, on s'havia encarat amb independentistes

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut Álvaro de Marichalar per desobediència i resistència a l'autoritat, després d'enfrontar-se amb un grup d'agents que l'havien tret de la plaça de Sant Jaume per protegir-lo.

El germà de Jaime de Marichalar ha anat a la concentració a plaça Sant Jaume i ha començat a protestar contra una declaració d'independència i a encarar-se als centenars d'estudiants aplegats, que li han tret la pancarta contra el govern que portava. Els agents l'han portat a l'interior del Palau de la Generalitat per evitar l'enfrontament i problemes d'ordre públic mentre els estudiants ho han celebrat.

A dins, Álvaro de Marichala s'ha enfrontar als agents, que l'han acabat detenint. Marichalar s'hi ha oposat i quan els agents li intentaven posar les manilles, ha anat a parar a terra i s'hauria fet un cop al cap. Seguint el protocol, l'han portat a un centre mèdic abans d'anar a la comissaria de les Corts.

Segons fonts policials, estava molt alterat i per això l'han detingut.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut