NBA

Els Heat guanyen els Pistons i es col·loquen a un triomf de la final de l'NBA

Els Miami Heat han fet un pas de gegant per classificar-se per a la final de l'NBA en vèncer els Detroit Pistons per 88-76. Els de Florida són a només un triomf de ser el rival dels San Antonio Spurs, ja que lideren la final de l'Est per 3-2. I això que l'estrella dels Heat en aquesta sèrie, Dwayne Wade, s'ha lesionat en el tercer quart i només ha anotat 15 punts. Shaquille O'Neal (20 punts) ha recollit el testimoni de Wade, que és dubte per al sisè partit. Richard Hamilton (21 punts) ha estat el millor dels Pistons.

Els Detroit Pistons no han pogut fer res davant del joc en equip dels Miami Heat i el lideratge de Shaquille O'Neal, que ha anotat 20 punts i ha capturat 5 rebots. La resistència del joc interior dels Pistons ha durat tan poc com la capacitat de resposta de Rasheed i Ben Wallace, que entre tots dos no han passat dels onze punts. Miami ho ha aprofitat amb una molt bona selecció de tir per comandar el marcador durant tot el partit. En el descans, els Heat ja guanyaven per 53-39. La lesió de Wade al tercer quart semblava que podia obrir alguna esperança a Detroit, però aquesta hipòtesi ha estat ben efímera. Per part de Miami, Damon Jones, Rasual Butler i Udonis Haslem han pres la responsabilitat amb encert. Els Heat han guanyat de 12 i ja s'han col·locat 3-2 en l'eliminatòria. Dissabte es podrien convertir ja en el rival dels Spurs a la gran final de l'NBA.