Actualitat blanc-i-blava

Els directius de l'Espanyol critiquen els arbitratges que reben després de la derrota d'ahir

L'Espanyol no està de sort. Ahir va veure com l'àrbitre el va perjudicar i va acabar perdent contra l'Albacete per 2-1. Tamudo, en el minut 15, va avançar el seu equip, però abans del descans Aranda va fer l'empat. Les expulsions de Soldevilla i Torricelli van deixar l'equip amb nou jugadors. I és que a l'equip blanc-i-blau en tretze jornades li han mostrat nou targetes vermelles i li han xiulat sis penals en contra. Per això el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, va recordar que si els volen a Segona, que ho diguin, i l'equip deixarà de jugar.

També el vicepresident de l'Espanyol, Joan Collet, va ser crític amb els àrbitres i va assegurar ahir en declaracions a Catalunya Ràdio que viatjarà a Madrid per protestar pels arbitratges que reben. Després d'aquest partit contra l'Albacete, els jugadors blanc-i-blaus han quedat concentrats en un hotel de Barcelona per preparar ja el partit de dimecres contra l'Osasuna.