Girona

Els API de Girona subhastaran pisos a preu de taxació a través del seu portal d'internet

Amb aquesta iniciativa, pionera a l'estat espanyol, el Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària de Girona vol facilitar la venda d'habitatges. La mesura va dirigida sobretot als propietaris que tinguin pressa per vendre i als compradors que busquin casa a un preu més assequible.

Actualitzat

El requisit per entrar en aquesta subhasta a través dels API de Girona és accedir a vendre el pis per sota del preu mitjà de mercat. És a dir, els propietaris que vulguin accedir al circuit hauran d'acceptar el preu mínim de sortida que estableixi el col·legi i signar un compromís de venda que es farà efectiu en cas que s'arribi a un acord amb algun comprador. A partir d'aquí, els licitadors que hi estiguin interessats podran visitar l'habitatge acompanyats d'un agent de la propietat immobiliària i després fer una oferta als propietaris mitjançant el correu electrònic.

La iniciativa, inèdita a l'estat espanyol, es posarà en marxa a l'abril a la província de Girona. Tot i que els pisos que s'oferiran seran, d'entrada,  d'aquesta demarcació, els compradors poden ser d'altres territoris.

Anar al contingut