El València depèn d'ell mateix per classificar-se per als vuitens de final de la Champions

El València manté totes les opcions per classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Els valencianistes han aconseguit una valuosa victòria contra l'Anderlecht (1-2) que els obre totes les portes a la segona posició del seu grup, gràcies a l'empat del Werder Bremen a casa contra l'Inter. Els gols de l'equip de Ranieri els han marcat Corradi, d'esperó en el minut 19, i Di Vaio, en el 48.

Al València només li valia la victòria al camp de l'Anderlecht, però a més necessitava que el Werder Bremen no guanyés l'Inter. Tot ha començat a anar de cara en el minut 18, quan Corradi s'ha inventat un cop de taló que ha valgut el 0-1. La centrada és de Curro Torres, però tot el mèrit és de Bernardo Corradi. Al cap de quatre minuts, el jugador de la Costa d'Ivori Aruna Dindane cau tot sol a l'àrea, i l'àrbitre, el noruec Tom Henning, ha assenyalat penal. Cañizares ha refusat el llançament de Zetterberg, però Wlhelmsson ha estat més ràpid que ningú i ha fet el gol de l'empat per a l'Anderlecht. Amb l'1-1 s'ha arribat al descans. El València no tenia més remei que buscar el gol, i l'ha trobat tot just començada la segona part, en una bona assistència de Corradi a Di Vaio. El davanter controla amb el pit i afusella el porter Zitka. El control orientat de Di Vaio és mig gol. L'empat de Bremen afavoria els interessos del València, i aleshores els de Ranieri han cedit el domini del partit i s'han dedicat a conservar el resultat. L'Anderlecht, que encara no ha sumat cap punt en aquesta Champions, no ha creat autèntic perill davant de la porteria de Cañizares, ni tan sols durant els sis minuts que l'àrbitre ha allargat el partit. El València rebrà en l'última jornada el Werder Bremen a Mestalla, i ara depèn d'ell mateix per passar als vuitens de final de la competició.