Segona Divisió

El Terrassa aconsegueix una meritòria victòria a Salamanca per 1-2 amb dos gols de Keko

El Terrassa ha aconseguit una valuosa victòria al camp del Salamanca per 1-2. Els egarencs, tot i les nombroses baixes, s'han avançat en el minut 32 de la primera part amb un gol de Keko de penal. A la represa, els locals han empatat per mitjà de Raúl quan només faltaven 12 minuts per acabar el partit. Però quan semblava que el partit acabaria amb empat, en el minut 92, Keko, en un ràpid contraatac, ha fet el definitiu 1-2. El Terrassa es consolida a la part alta de la classificació amb 34 punts.

El Terrassa ha encadenat la segona victòria consecutiva. En el minut 31, l'àrbitre del partit, Pérez Izquierdo, ha assenyalat penal una entrada de Noguerol sobre Keko dins de l'àrea. El mateix Keko ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima. El Salamanca ha estat superior i ha tingut ocasions clares per marcar, però no ha estat fins al minut 79 quan Raúl Sánchez, de cap, ha establert l'empat a un, en una jugada en què el porter Morales no ha estat gaire afortunat.ç I quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, de nou Keko, en una excel·lent jugada de contraatac, ha introduït la pilota al fons de la porteria del Salamanca establint el definitiu 2-1.