Barcelona

El sindicat CISA responsabilitza CCOO i UGT de la protesta i acusa Iberia d'utilitzar-los per recuperar el "handling"

El sindicat independent de treballadors d'Iberia, CISA, responsabilitza CCOO i la UGT de la protesta que va paralitzar l'aeroport del Prat divendres passat. Els responsables de CISA han assegurat també que, si la Guàrdia Civil hagués actuat, els treballadors haurien marxat de les pistes sense oposar-hi cap resistència.

Actualitzat

Amb només 70 afiliats, CISA ha dit que no té prou força com per convocar una mobilització i que tot va començar arran d'una assemblea organitzada pels sindicats majoritaris CCOO i UGT, quan un delegat d'UGT va dir que tots els treballadors de "handling" d'iberia es quedarien sense feina.

Un cop els treballadors van envair les pistes de l'aeroport del Prat, asseguren que les haurien abandonat sense cap problema si hagués actuat la Guàrdia Civil. "Si haguessin vingut els antidisturbis -ha declarat Cristina Zaragoza, de CISA- hauríem marxat molt abans, n'estic convençuda." Zaragoza també ha mantingut que els agents van actuar quan els treballadors ja s'havien retirat i "només quedaven els més ressagats".

El sindicat assegura que Iberia ha utilitzat els seus treballadors per intentar recuperar el servei de "handling".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut