Copa del Rei

El Recreativo fa un gran pas per jugar la final de la Copa del Rei en guanyar per 2-0 l'Osasuna

L'anomenada "semifinal dels humils" està tenyida dels colors blanc i blau del Recreativo de Huelva, després que l'equip andalús va aconseguir un 2-0 que pot valer el seu pes en or. Benítez va fer el primer gol en el minut 18, i, a partir de llavors, el Recreativo va imposar el seu estil ultradefensiu, que va fer que l'Osasuna, inoperant, s'hi estavellés. El que podria ser el cop de gràcia el va donar, en temps de descompte, el golejador Raúl Molina. Dimecres, el Mallorca també va encarrilar la seva eliminatòria guanyant a Riazor, per 2-3, el Dépor. Els partits de tornada, que definiran quins equips jugaran la final del torneig, es disputaran els dies 5 i 6 de març.

Iker Begoña va tenir la primera ocasió pels locals, que, un dia més, van oferir en la Copa una imatge molt diferent de la que estan donant durant tota la temporada en la Lliga, on són cuers destacats. Les bones intervencions de Luque van permetre al Recreativo acabar el partit sense haver encaixat cap gol. En el minut 17, Benítez va recollir una pilota sense amo després d'una centrada de córner i va fer l'un a zero. En la segona meitat, l'Osasuna va ser més ambiciós, però amb el mateix resultat que en els primers 45 minuts. Luque va rebutjar el xut de Gorka, i el mateix jugador de l'Osasuna va ser protagonista de la següent acció, que va deixar el seu equip amb només 10 homes durant els 35 minuts restants perquè va fer un comentari despectiu a un dels àrbitres assistents. En una centrada de Viqueira, Camacho va fallar un gol cantat. I la bona va ser ja en temps afegit, quan el golejador de l'equip, Raúl Molina, va fer el segon, que situa el cuer de la Lliga amb un peu i mig en la final de Copa. Els navarresos hauran de fer tres gols al Sadar si volen continuar endavant.