Lliga

El Racing de Santander dóna una lliçó de joc al Madrid amb gols de Regueiro i Munitis

El Racing de Santander ha aconseguit una merescuda victòria contra el Madrid per 2-0 amb gols de Regueiro i Munitis. L'equip cantàbric ha estat molt superior durant els 90 minuts i encara ha pogut guanyar per més diferència si no hagués estat per les bones intervencions d'Iker Casillas. Les estrelles blanques han estat totalment desaparegudes i ni Ronaldo ni Zidane han fet absolutament res. Amb aquesta derrota, el Madrid fa sis mesos que no és capaç de guanyar un partit fora de casa.

El Racing ha donat una autèntica lliçó de bon joc a un Madrid apàtic que ja fa sis mesos que no guanya com a visitant en la Lliga. L'equip cantàbric ha tingut moltes ocasions de gol i s'ha avançat en el marcador a falta de tres minuts per arribar al descans, amb un gol de Regueiro. En la represa, el Madrid no ha reaccionat, Ronaldo ha passat totalment desapercebut i Munitis s'ha convertit en la gran estrella del partit. El jugador cedit pel Madrid al Racing ha fet el definitiu 2-0 amb una bonica vaselina, i ha fet esclatar el deliri a l'estadi del Nuevo Sardinero. L'entrenador del Racing, Manuel Preciado, ha premiat el gran partit de Munitis i l'ha canviat a falta de tres minuts per al final per rebre una gran ovació del públic que ha omplert les graderies. El Reial Madrid ha encaixat la primera derrota de la temporada i segueix sense guanyar fora de casa. Els blancs es queden amb 11 punts enla classificació mentre que el Racing s'està convertit en una de les grans revelacions en aquest inici de lliga, i ja en suma 10. VILA-REAL, 3 - DEPORTIVO, 1 El Vila-real ja sap què és guanyar en la Lliga. Ho ha fet a costa del Deportivo, tot i que els gallecs s'han avançat amb un gol de Víctor en el minut 7. L'empat ha arribat en la segona part. La mala sort ha fet que César acabés marcant en pròpia porteria. Els castellonencs s'han animat i la sentència ha arribat en el minut 62 amb un gol de penal de Víctor. Amb tot decidit, el brasiler Belletti marcava el definitiu 3-1 a un minut del final. AT. MADRID, 1 - VALÈNCIA, 1 En un partit molt intens, l'Atlètic de Madrid i el València han empatat a un al Vicente Calderón. En la primera part han dominat els valencians, que s'han avançat en el marcador abans d'arribar al descans amb un gol de Baraja, després d'una errada del "Mono" Burgos. A la represa, l'equip blanc-i-vermell ha reaccionat i ha pogut empatar en la recta final aprofitant una greu errada de Cañizares. Javi Moreno ho ha aprofitat per enviar la pilota al fons de la xarxa.