Actualitat grana

El Nàstic fitxa el ghanès Mohammed Rabiu i al veterà Moisés, que estava al Poli Ejido

El Nàstic buscava reforços en el mercat d'hivern per intentar sortir de la zona perillosa de Segona. Per això, ha formalitzat la cessió fins a finals de temporada del jugador de l'Udinese italià Mohammed Rabiu Alhassan, de nacionalitat ghanesa. També ha arribat el veterà davanter Moisés, que ve del Poli Ejido. I mentrestant, aquest matí ja s'ha entrenat amb l'equip Adrián González, una de les noves incorporacions dels de Tarragona i que ha arribat cedit del Celta. A la tarda, el fill de Míchel ha tingut la seva presentació oficial.

Actualitzat

Adrián ja ha conegut els seus companys i aquest dijous s'ha entrenat per primer cop sota les ordres de César Ferrando. El madrileny, conegut per ser el fill de Míchel, lluirà el mateix dorsal que el seu pare, el 8, i espera tenir més continuïtat de la que ha tingut al Celta. El jove jugador es convertirà en una alternativa més de Ferrando per a la banda esquerra.  

De la sessió d'aquest dijous, destaca la lesió de Rubén Pérez. El porter ha abandonat l'entrenament abans d'hora, però encara no se sap l'abast de les molèsties.

Rabiu, cedit per l'Udinese

Rabiu és un jove futbolista de 18 anys i de 1,92 metres, que havia estat preseleccionat amb la selecció absoluta del seu país per disputar la Copa d'Àfrica, encara que al final no va ser convocat per a la llista definitiva. Encara que és propietat de l'Unidese, Mohammed Rabiu, estava jugant amb el Liberty's Professionals de la lliga ghanesa.

El senegalès Diop per al filial

El Nàstic ha contractat el senegalès Papakouly Dio, que en principi jugarà al filial, tot i tenir fitxa del primer equip. Es tracta d'un migcampista que prové del Tours francès, de 21 anys.

Anar al contingut