Barcelona

El ministre Soria atribueix a la feina entre les administracions que el Mobile es quedi a Barcelona

En declaracions a Catalunya Informació, el ministre d'Indústria afirma que "aquesta és la prova més que evident que quan anem junts sempre hi sortim guanyant"

RedaccióActualitzat

El ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, s'ha mostrat satisfet per la continuïtat del Mobile World Congress a Barcelona fins al 2023. En declaracions a Catalunya Informació, Soria ha dit que l'èxit és fruit d'haver treballat totes les administracions per un mateix objectiu: "Aquesta decisió ha vingut precedida per un gran acord institucional. Un acord entre institucions que a Espanya hem vingut impulsant al llarg dels últims anys. Són la Generalitat, l'Ajuntament i també el govern d'Espanya a través del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme". "Aquesta és la prova més que evident que quan anem junts sempre hi sortim guanyant", ha assegurat el ministre.

José Manuel Soria també ha explicat que algunes empreses estrangeres li han expressat dubtes a l'hora d'invertir a Catalunya arran del procés sobiranista, però al mateix temps ha revelat que, més aviat, els negocis han augmentat: "Hi ha inversors que han manifestat la seva inquietud pel que pugui passar en el futur, però no és menys cert que, des del punt de vista de la paralització d'inversions, jo no en tinc constància de cap, al contrari". Respecte a la moratòria d'allotjaments turístics aprovada per l'Ajuntament de Barcelona, el ministre confia que l'alcaldessa, Ada Colau, reconsideri la decisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut