Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A El meu 3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem el que més destaca del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos-hi i col·laboreu amb El meu 3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat
Aquesta setmana en trilogyrock ens ha enviat un podcast amb un recull dedicat al Primavera Sound, que se celebra aquest cap de setmana al Parc del Fòrum de Barcelona.

Els estudiants dels centres participants del Kiosk Jove van entrevistar l'escriptora Lola Casas, que va visitar la Rosa dels Vents. Des de la Creu de Saba ens han parlat d'una campanya per netejar Olesa de grafitis i des de la Torre del Palau ens expliquen el que van aprendre sobre la vida dels monjos quan van visitar el monestir de Montserrat.

Des del Manuel Montsuar ens han parlat de les festes de Lleida. Els alumnes del Forat del Vent s'han preguntat com pot la ciència ajudar la gent, han comentat una nova traducció d'"Utopia" de Thomas More al català i varen rebre la visita del filòsof J. P. Feinmann. I els joves del Forat del Vent també fan esport, van córrer la cursa a Collserola. I els del Joventut van participar en la tercera jornada del campionat de Catalunya d'handbol aleví.

El Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (COMEBE) ha organitzat unes jornades de portes obertes als centres d'interpretació dels espais de la batalla de l'Ebre el diumenge 30 de maig.

I ja de ple a la primavera, els usuaris han enviat totes les bestioles que treuen el cap amb el bon temps, tant a mar com a terra. Insectes, aus i rèptils. I les oliveres, els tarongers estan florits i els camps de blat a punt. I al Cadí, tot i el sol i el cel blau, veiem que encara hi queda neu, i fins i tot perill d'allaus.

Amb els catalans hem caminat per la Patagònia, hem visitat Dubai, Praga i Miami. I hem tingut blogs d'esport, de ciència i fotografia.

I seguim a Facebook i a Twitter. Moltes gràcies per llegir-nos i compartir les vostres notícies a les xarxes socials també. Esperem arribar a 1.000 seguidors ben aviat.

Si voleu formar part del nostre equip de ciutadans reporters, només us heu de registrar, és molt fàcil! Ajudeu-nos a construir El meu 3cat24, el vostre espai de participació!
Anar al contingut