Hoquei patins

El Liceo deixa l'Igualada sense el títol de la Lliga Europea a la tanda de penals

El Liceo Vodafone de la Corunya és el nou campió de la Lliga Europea d'hoquei patins després de derrotar a la final l'Igualada a la tanda de penals. Els catalans han desaprofitat un avantatge de dos gols i en el tram final del partit, dos gols de Carlos López han forçat la pròrroga. En el temps extra, cada equip ha marcat un gol i s'ha arribat amb empat a tres després de 60 minuts de joc. En la tanda de penals, l'argentí Facundo Salinas ha marcat l'únic gol dels 10 llançaments i ha donat el títol a l'equip amfitrió davant el deliri del públic local.

El Liceo de la Corunya ha aprofitat la condició d'equip amfitrió i s'ha proclamat campió de la Lliga Europea d'hoquei patins després de derrotar l'Igualada a la tanda de penals. Tot i tenir l'ambient en contra, l'equip de l'Anoia ha fet un partit molt seriós davant d'un rival que ha defensat amb excesiva duresa en alguns moments. Jordi Guillén, decisiu en la tanda de penals en les semifinals, ha avançat l'Igualada abans d'arribar-se al descans i a l'inici de la represa, els catalans han aconseguit el 0-2. Amb els dos gols de renda, el Liceo ha pressionat i ha tancat l'Igualada en la seva àrea però l'actuació de Jaume Llaverola ha estat fonamental per mantenir al seu equip amb avantatge en el marcador. Però en el tram final, Carlos López, amb dos gols, ha aconseguit forçar la pròrroga. En els deu minuts de temps afegit, cada equip ha marcat un gol i s'ha hagut de decidir el títol en la tanda de penals. Facundo Salinas ha transformat l'últim llançament de tots i ha fet que el Liceo s'hagi emportat el títol davant l'eufòria del públic local.