Sabadell

El judici queda vist per a sentència però el fiscal manté la petició de 2 anys de presó per a Fernández i els germans Bustos

El judici queda vist per a sentència i la defensa al·lega que són innocents

RedaccióActualitzat

El fiscal manté la petició de pena de dos anys de presó i sis d'inhabiltació per a l'exnúmero dos del PSC Daniel Fernández, l'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos i el seu germà per tràfic d'influències. Per a l'alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, en canvi, demana dos anys de presó i vuit d'inhabilitació per tràfic d'influències i prevaricació.

La defensa dels exresponsables socialistes Daniel Fernandez i Manuel Bustos al·lega que són innocents i reitera que s'anul·lin les escoltes telefòniques en les quals es basa el cas.

Són les peticions de pena definitives en el primer judici d'una peça separada del "cas Mercuri" en què es jutja els acusats per haver col·locat presumptament a dit un exalt càrrec del tripartit, Carmina Llumà, a l'Ajuntament de Moncada i Reixac.

Aquest divendres ha quedat vist per a sentència el judici. En la sessió d'ahir, Llumà va afirmar davant del tribunal que va parlar amb l'aleshores alcalde de Sabadell Manuel Bustos en relació amb la plaça vacant, però va negar que li demanés la seva intervenció.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut