Barcelona

El govern no descarta tornar a retallar les pagues extres dels funcionaris el 2013

La vicepresidenta del govern admet que és possible que hagin de repetir la mesura per poder quadrar els comptes del 2013. Ortega justifica que és millor repartir la feina entre tots que no tenir més gent a l'atur.

RedaccióActualitzat
El govern català ha de retallar els seu pressupost el 2013 per complir amb l'objectiu de dèficit. En aquest marc, l'executiu ja pensa en les mesures d'estalvi que haurà d'aplicar. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, admet que una possibilitat seria recuperar retallades que ja s'han aplicat aquest 2012, com la supressió d'una paga extra als funcionaris.

En declaracions a Ràdio Nacional d'Espanya, Ortega ha admès que "és possible que haguem de repetir la mesura". De fet, ha recordat que "aquesta mesura, en menor quantitat, ja l'havíem posat sobre la taula.

Ortega ha advertit que encara és prematur parlar de quines mesures d'austeritat s'aplicaran però ha apuntat que "en temps de crisi és millor repartir la feina entre tots que no tenir més gent a l'atur".

Tot i aquestes declaracions, Ortega ha assegurat que la prioritat del nou govern és reactivar l'economia i mantenir l'estat del benestar.
Anar al contingut