Barcelona

El flamenc i la música tuareg dialoguen gràcies al nou cicle de música Connexions

El guitarrista del Níger Omar Moctar i el barceloní d'arrels flamenques Jaco Abel pugen junts a l'escenari gràcies a un nou cicle de música, Connexions, que vol aplegar músics de procedències i estils diferents.

RedaccióActualitzat
La sala City Hall de Barcelona acull durant cinc divendres un nou cicle de concerts –Connexions- que busca la complicitat de músics de procedències i estils diferents i fer-los pujar plegats a l'escenari.

Aquest divendres s'ha estrenat i ho ha fet amb un diàleg musical entre el flamenc i la música tuareg. La sintonia musical i personal entre el guitarrista del Níger Omar Moctar, àlies "Bombino", i el barceloní d'arrels flamenques Jaco Abel es va fer ben evident.

Feia només quatre dies que "Bombino" i els seus músics havien aterrat a Barcelona, i, després de només alguns assajos amb Jaco Abel i altres músics flamencs, sortien per primer cop a un escenari tots plegats. José Antonio Martín, àlies "Salao", "cantaor" de l'Hospitalet de Llobregat, posava sentiment als trams més flamencs i també als més tuaregs.

El cicle Connexions l'organitzen la discogràfica Bankrobber i el Taller de Músics.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut