Barcelona

El Festival Grec arrenca amb "Història d'un soldat"

Aquest dimecres ha arrencat una nova edició del Festival Grec. Durant les properes setmanes, el teatre, la música i la dansa ompliran les nits d'estiu a Barcelona a diversos escenaris. El festival ha començat amb la "Història d'un soldat", clàssic del teatre musical d'Igor Stravinsky. Es tracta d'una obra concebuda especialment per al Grec, amb Ángel Pavlovsky, la cantant Mísica i l'actriu Marilu Marini al capdavant.

Actualitzat

El teatre ha tornat aquest dimecres a l'escenari del Grec de Montjuïc amb una nova edició del Festival de Barcelona. I ho ha fet amb l'estrena d'"Història d'un soldat", d'Igor Stravinsky, una clara mostra de la nova filosofia del festival on l'escenari del teatre Grec i les produccions fetes per al certamen agafen el protagonisme. L'espectacle inaugural ha incorporat cares tan conegudes com la d'Ángel Pavlosky, la cantant de fados Míssia i l'actriu francesa Marilu Marini, malgrat que el Grec ha intentat defugir dels noms mediàtics per a aquesta edició. Pel director del Grec, Ricardo Szwarcer, l'espectacle inaugural combina molts elements atractius per atreure un públic ampli.

"Història d'un soldat" explica a través de text, música i dansa les aventures d'un militar que ven l'ànima al diable. El muntatge s'estrena en francès, sobretitulat en català.

El Festival de Barcelona aposta aquest any per convertir el Teatre Grec en el seu eix, amb set produccions teatrals i sis concerts, en una edició que té com a protagonista l'escena britànica actual, que torna a apostar per la dansa i per la creació catalana contemporània. Manté propostes per al públic infantil i participa en la Nit Blanca de Montjuïc, que es farà el 5 de juliol, i que mantindrà desperta la muntanya fins a les cinc de la matinada.

Fins al 2 d'agost, es podran veure mig centenar d'espectacles, entre teatre, dansa i música.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut