Félix Sanz, director del CNI (Foto: EFE)
Félix Sanz, director del CNI. (Foto: EFE)
Madrid

El director del CNI, Félix Sanz, està disposat a comparèixer al Congrés pel cas d'espionatge

El director del Centre Nacional d'Intel·ligència, Félix Sanz, està disposat a comparèixer al Congrés dels Diputats després de la petició feta pel grup de CiU. El CNI nega qualsevol relació amb l'agència de detectius Método 3.

RedaccióActualitzat
El director del Centre Nacional d'Intel·ligència, el general Félix Sanz Roldán, ha anunciat la seva disposició a declarar al Congrés dels Diputats, segons un comunicat difós per la Secretaria d'Estat de Relacions amb les Corts. El grup de CIU li ha demanat que comparegui per demostrar si hi ha relació entre el CNI i l'agència de detectius Método 3.

El comunicat assegura que el general Félix Sanz té la intenció de comparèixer al més aviat possible davant la comissió d'Afers Reservats de la cambra baixa. Segons la Secretaria d'Estat de Relacions amb les Corts, el màxim responsable dels serveis secrets espanyols vol aportar les dades que siguin necessàries per demostrar que no hi ha cap vinculació entre el CNI i Método 3. El Centre Nacional d'Intel·ligència entén que ha de col·laborar amb el Congrés amb la màxima transparència perquè es valori la feina de l'espionatge espanyol, sotmès a rigorosos controls legals, segons assenyala el mateix CNI.

Féliz Sanz és el màxim responsable del CNI des de fa tres anys i mig, quan va substituir Alberto Sáiz, que va dimitir després de rebre diferents acusacions de malversació de fons.








Anar al contingut