Vehicle accidentat en una pista forestal d'Avinyó (ACN)
Avinyó

El conductor del vehicle accidentat a Avinyó on va morir una menor no tenia carnet

El cotxe va bolcar en una pista forestal i una noia menor d'edat va perdre-hi la vida

RedaccióActualitzat

El conductor de l'accident mortal a la pista forestal d'Avinyó no tenia carnet de conduir, segons informa l'ACN. L'incident va deixar un mort, una noia de 15 anys, un ferit crític i tres més de diversa consideració. Cap portava cinturó.

Tampoc el tot terreny havia passat la ITV i la capacitat màxima no era per les cinc persones que hi viatjaven sinó per a quatre.

Per causes que es desconeixen, el vehicle, ocupat amb cinc joves, quatre nois i una noia menor d'edat, va bolcar en una carretera forestal als afores de la localitat. Tots els ocupants del vehicle tenen edats compreses entre 15 i 19 anys i són veïns de poblacions properes al lloc on es va produir l'accident, a la comarca del Bages.

El conductor va resultar ferit de gravetat i va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Dos dels afectats menys greus van ser atesos al centre hospitalari Althaia de Manresa.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar quatre unitats de suport avançat i dues de bàsiques per ocupar-se de les víctimes.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut