El carrer Progrés i els seus "bitxos" han guanyat el concurs de carrers guarnits d'enguany
Barcelona

El carrer Progrés guanya el concurs de carrers guarnits de la festa major de Gràcia

El segon premi se l'ha emportat el carrer Mozart i, el tercer, la plaça Rovira

RedaccióActualitzat

Eufòria al carrer Progrés pel primer premi al concurs de carrers guarnits de la festa major de Gràcia, a Barcelona. Sota el nom de "Formigrés", els progressencs van guarnir el carrer fins ben entrada la matinada del dia 15 d'agost per recrear els animals protagonistes de la pel·lícula de Disney "Bichos".

L'última vegada que Progrés va aconseguir el primer premi va ser el 2019 amb un guarniment dedicat a Harry Potter, i l'any passat van aconseguir la tercera posició. Així ho han celebrat al seu Twitter després d'arribar acompanyats d'una banda musical a l'entrega de premis:

Una de les portalades del carrer Progrés (CCMA)
Detall del carrer Progrés, guanyador d'aquest any (CCMA)

Mozart i Rovira, segon i tercer

El segon lloc se l'ha emportat el carrer Mozart amb la temàtica "Mozartland" sobre la pel·lícula "Alícia al país de les meravelles", i el tercer premi ha estat per a la plaça Rovira i Trias amb la temàtica "Alis volat propiis", un guarniment amb papallones. 

Aquí es pot veure la llista completa dels premiats:

Detall del guarniment del carrer Mozart
 
Les cartes d'"Alícia al país de les meravelles" del carrer Mozart (CCMA)


Altres categories

També s'han donat premis en altres categories. Alguna de les més destacades és el premi especial a la reutilització, al carrer de Jesús, per haver fet ús de materials reutilitzats i provar textures per fer els seus decorats. Aquest carrer també ha rebut el premi especial al detall artístic, per l'excel·lència en l'execució artística de cada detall i aconseguir una riquesa cromàtica i visual.

A banda, el carrer del Sol ha rebut el primer premi d'honor a la categoria de balcons i finestres guarnides, amb "Jardí de l'Edèn". El carrer de Sant Joaquim ha aconseguit el premi d'honor a portalades i comerços guarnits, amb "Demana un desig".

 

ARXIVAT A:
Cultura popular
Anar al contingut