Jocs Olímpics

El Brasil de Ronaldinho i l'Argentina de Messi s'enfrontaran per un lloc a la final dels Jocs

El Brasil i l'Argentina lluitaran per un lloc a la final del torneig de futbol dels Jocs després de vèncer, tot i que patint, els seus respectius enfrontaments de quarts. La "canarinha" i l'albiceleste han necessitat la pròrroga per superar el Camerun (2-0) i Holanda (2-1) respectivament i, ara, s'enfrontaran en un duel amb gust de final anticipada. En l'altre part del quadre, Bèlgica ha deixat fora Itàlia (2-3) i Nigèria s'ha desfet de la Costa d'Ivori per 2-0.

El Brasil ha suat de valent per aconseguir la classificació a les semifinals dels Jocs Olímpics. La "canarinha" ha necessitat la pròrroga per derrotar la combativa Camerun i continuar viva en un torneig que el combinat de Ronaldinho i companyia anhela amb ambició. Al límit de la primera part del temps extra i després que els 90 minuts s'haguessin acabat amb 0-0, el bètic Sobis ha obert el marcador amb una bona internada per la dreta i només quatre minuts més tard ha estat el madridista Marcelo qui ha sentenciat els africans amb el definitiu 2-0.

L'Argentina, per la seva banda, també ha hagut d'esperar al temps afegit per sentenciar l'enfrontament. L'albiceleste s'havia avançat en el minut 14 gràcies a Messi, però Bakkal havia empatat en el 36 i no ha estat fins al minut 105 de la pròrroga quan Ángel Di Maria ha marcat el definitiu 2-1.

L'altra semifinal la disputaran Bèlgica i Nigèria. Els europeus han eliminat Itàlia per 2-3 gràcies a un gol de Dembele a deu minuts per al final. Després, Nigèria ha eliminat la Costa d'Ivori per 2-0, amb gols de Peter Odemwingie i Victor Obinna de penal.