Barcelona

El Barcelona Meeting Point incrementa els expositors però en manté els metres

Fira de Barcelona acollirà entre el 20 i el 24 d'octubre la 14a edició del Barcelona Meeting Point, el saló del sector immobiliari. Hi participaran unes 200 empreses, una trentena més que l'edició de l'any passat. Tot i l'increment dels expositors, els metres quadrats es mantenen. El president del saló, Enric Lacalle, ha mostrat la seva satisfacció i ha destacat que l'important és "que estiguin tots els que hagin d'estar".

Actualitzat
Com a novetat, enguany el saló tindrà una àrea específica per a parcs científics i tecnològics, a la qual ja n'han confirmat l'assistència una vintena. A més, estarà representada la ciutat de Moscou i altres inversors internacionals. Les principals entitats financeres i les principals immobiliàries espanyoles participaran també en el saló.

Respecte al sector immobiliari, aquest divendres hem sabut que el preu dels pisos modera la seva caiguda. Al tercer trimestre de l'any els preus encara han baixat un 3,4% a l'Estat i un 1,7% a Catalunya, respecte al mateix període del 2009.
Anar al contingut