Eurolliga

El Barça s'imposa en la pròrroga al Partizan de Belgrad per 95-91

El Barça ha necessitat la pròrroga per derrotar el Partizan de Belgrad, per 95-91. El partit era intranscendent pels seus interessos en l'Eurolliga, ja que ja s'havien garantit el primer lloc del grup A. Els 40 minuts reglamentaris han acabat amb empat a 83 en el marcador, i els de Pesic han lluitat fins al final, tot i no necessitar la victòria. El jugador més destacat ha estat "la bomba" Navarro, que ha fet 22 punts. Els blaugranes no han perdut cap partit europeu al Palau Blaugrana aquesta temporada. Per a l'equip serbi, aquesta derrota ha estat cabdal, i ja en sumen cinc de consecutives.

El que havia de ser un partit de tràmit, per fer proves, per donar minuts als joves, s'ha convertit en un neguit llarg on s'ha posat en joc la imbatibilitat europea al Palau des de l'octubre del 2001. El Partizan ha jugat al límit, ja que sabia que només la victòria li permetria ser entre els setze millors. Els serbis, que van deixar el Barça en 57 punts a Belgrad, han apostat per una defensa zonal que els ha permès mantenir opcions durant 40 minuts. Quan Navarro, autor de 22 punts, trencava la defensa visitant des de fora del perímetre, Keçman responia convertint tres triples durant l'últim quart. S'ha entrat en l'últim minut amb empat a 83, però cap dels dos equips ha pogut resoldre el partit. La vint-i-cinquena victòria europea consecutiva s'ha decidit després d'una pròrroga, 12-8, que ha carregat de personals un Partizan entregat. Els blaugranes, líders del grup A amb onze victòries, tancaran la primera fase de l'Eurolliga a la pista de l'Ulker d'Istanbul, que també té assegurada la seva presència en el "Top 16" de l'Eurolliga.